HomeBug Reporting

When you find any bugs in the game please post them here but do not post exploits!

Intermittent error clicking on unit Messages in this topic - RSS

Maeorpa
Maeorpa
Posts: 4


10/30/2019
Maeorpa
Maeorpa
Posts: 4
I was getting a "website error" page (served by the game, not a low-level webserver error) when trying to learn more about some of the Raider units on Earth. I'm not getting it now, so it may have been an ephemeral error condition.


Here's what I was doing when it happened: From viewscreen, pick "military". Click on "Show Details" for a planet/location that has units in it (e.g., Earth). Click on Details next to Raiders (for example). Click on the "+" next to a unit fleet/group (e.g., next to Charlie5932). Then click on an individual unit name (e.g., MER1113) from the unit list.
0 link
Doctor Dread
Doctor Dread
Administrator
Posts: 1458


10/31/2019
Doctor Dread
Doctor Dread
Administrator
Posts: 1458
Maeorpa wrote:
I was getting a "website error" page (served by the game, not a low-level webserver error) when trying to learn more about some of the Raider units on Earth. I'm not getting it now, so it may have been an ephemeral error condition.


Here's what I was doing when it happened: From viewscreen, pick "military". Click on "Show Details" for a planet/location that has units in it (e.g., Earth). Click on Details next to Raiders (for example). Click on the "+" next to a unit fleet/group (e.g., next to Charlie5932). Then click on an individual unit name (e.g., MER1113) from the unit list.



I found the error I just haven't fixed it yet. It will only happen when viewing a unit that doesn't have a location itself, because it is part of a group or carried in a hangar. And then it will only happen if you have never gone down to a specific location previously in the viewscreen while in your same web session. I know that sounds strange but you view other units on the viewscreen and not the assets page and the viewscreen needs to have the locations set to the units location.l A carried unit isn't doing that because technically it doesn't have a location. Long story short it should be corrected by the weekend. If you want to work around the problem, then click on the group itself first, go back and then click on the units. That will work until you zoom back out on the map again
0 link






Powered by Jitbit Forum 8.3.8.0 © 2006-2013 Jitbit Software